Арт Weekend

3 дни, 7 здравословни хранения, 9 часа физическа активност, 5  часа арт занимания


Какво ще получите от Aрт Weekend?

Ваканцията има както релаксиращ така и образователен характер. Откъснати от монотонното ежедневие, ще можете да се храните оптимално за да оптимизирате теглото си, ще се научите да се движите правилно за вашето тяло. Ще използвате природните условия за походи, разходки, излети, конна езда, колоездене. Лекциите на тема правилно хранене и тренировки ще ви дадат възможност да подредите ежедневното си меню и дневен двигателен режим, така че след връщането си в града да продължите здравословно да отслабвате или да поддържате оптимално за вас тегло. Арт заниманията ще открият твореца във всеки от вас и ще ви срещнат с красивото, което можем заедно да сътворим. Предметите, изработени по време на ваканцията ще ви радват дълго след нея и ще ви напомнят за радостта от здравословния начин на живот и контакта с позитивни хора и зареждаща природа.


Кога ще се проведе е Aрт Weekend?

Арт Weekend ще се проведе на 4, 5 и 6 Септември. Откриването е на 4.09 – събота в 12:00 и закриването е на 6.09 – понеделник в 15:00. 6.09 е официален неработен ден.  

Къде се провежда ваканцията?

Мини ваканцията ще се проведе в с. Емен, Търново. Наши домакини ще бъдат комплекс Имението, които със своята всеотдайна подкрепа правят престоя ни спокоен, удобен и вкусен! Вълшебната природа, силната енергия на мястото, домашно приготвената носеща здраве и добър апетит храна и приятните хора правят това място уникално за такава ваканция.

Кой може да участва?

Ако сте навършили 18 годишна възраст и искате да подобрите здравето и двигателната си култура, да релаксирате, да се забавлявате, да учите но ви неща и да бъдете креативни, то този уикенд е за вас. Ако се съмнявате дали ваканцията е подходяща за Вас, моля не се колебайте да попитате Галя на тел. 0887986740.

Каква е цената на ваканцията?

Цената за целия пакет – 250 лв включва 2 нощувки, 3 здравословни хранения дневно, според съобразени с калорийните нужди менюта, 5 часа арт занятия, 9 часа движение чрез тренировки и забавни групови игри, походи и преходи. Транспортът е за собствена сметка. Организаторите ще се свържат с Вас за най-удобния транспорт от Вашата точка на пътуване.

Краен срок за записване: 20 Август. При записване се заплаща 1/2 от цената.

Местата са крайно ограничени, групата е малка и компактна, за да позволи пълноценна комуникация с преподавателите!

Подарете на вашите дух и тяло арт weekend, която заслужават!

За повече информация, пишете или ни се обадете директно, за нас ще е радост да се запознаем и да ви разкажем за тази вълнуваща мини ваканция!

mindandbodyvacation@gmail.com

www.mindandbodyvacation.blogspot.com

Тел. 0887986740 Галина Толкингтън

Тел. 0889198187 Диана Шингарова

Сумите за участие се превеждат по сметка на:

ОПТИХЕЛТ ЕООД

Unicredit Bulbank BG43 UNCR 7000 1516 2751 66


Информация за записване:
Ако имате въпроси, може още сега да се обадите на:
Тел. 0887986740 Галина Толкингтън
Тел. . 0889198187 Диана Шингарова

Ако желаете да направите запитване по email, може да го направите на
mindandbodyvacation@gmail.com
или може да станете членове на нашата социална мрежа във Facebook!