За нас

Кои са създателите и преподавателите  на ваканция Дух и Тяло?  
Ваканцията има разрастващ се екип от специалисти в различни области, контакта с които реализира мечтата ни за идеалната ваканция, в която си почиваме, спортуваме, храним се оптимално и се забавляваме заедно за да сме по-здрави и щастливи.  
   
  Диана Шингарова - художник, графичен дизайнер
    
  Диана е изявен творец, графичен дизайнер и фотограф. Завършила е специалност "Илюстрация и художествено оформление на книгата" в Националната Художествена Академия. Дипломиран педагог. Работи активно в областта на графичния дизайн от 1997 година до сега. Страстта и към приложно-декоративите изкуства се задълбочава с времето и днес дори експериментира в областта на керамиката и работата с нетрадиционни материали. 
  Диана вярва, че не е нужно да можете да рисувате, за да развивате чувството си за красиво. Всеки може да създава свое изкуство.
  Може да посетите онлайн магазина на Диана в Etsy или да се отправите на виртуална разходка из нейния АrtEtage
  tel. 0889198187
    
  Елза Калоянова  - Магистър Клинична Психология. 
  Елза е дипломиран психотерапевт (телесноориентирана школа) и успешен треньор по групово динамичен тренинг. Работи с богата и практически изпробвана палитра от практики, както в групи, така и индивидуално, като провежда и обучения за за междуличностни комуникации, водене на преговори, управление на конфликти, планиране на времето и стреса.
  Член е на БНД (Българско Неорайхианско Дружество), на БАППК (Българска Асоциация по Психотерапия и Психологическо консултиране) на Европейската асоциация на психотерапевтите.
  Елза ще ви научи да правите връзката между психиката и тялото си. Тя ви напътства да го чувате какво ви казва и да следвате сигналите му. Опознавайки по-добре себе си ще придобиете уменията да се справяте качествено с предизвикателствата, които срещате ежедневно – отношения с околните, „трудни” ситуации, отстояване на това, което вие самите искате от живота. Чрез практическо преживяване – дишане, упражнения, ролеви игри и изследване на взаимоотношението между психика и тяло ще откриете характерните за вас начини за справяне със стреса, както и това как да не му се поддавате и да устоявате на всякакви „дразнители”, опитващи се да ви стресират.
  tel. 0888 956 382  
  Галина Толкингтън, NSCA-CPT   - Личен треньор и консултант по здравословно хранене
  Треньор и член на NSCA. Работи индивидуално и в групи с клиенти с различни нужди, от двигателна кондиция и загуба на излишно тегло, до възстановяване след раждане и специфични здравни нужди. Преподавател в национални и Европейски обучителни програми по превенция и рехабилитация. Автор на публикации и издания на тема спорт и здравословно хранене.
  Галя ще ви научи как да се движите оптимално за нуждите на своето тяло, ще ви запознае с правилното и резултатно движение и ще ви съпътства в ежедневните тренировки и походи.  Тя ще изготви менюто на групата, ще ви запознае с него и ще ви помогне да приложите принципите от него в ежедневието си. Лекциите с нея на тема хранене и двигателна активност ще ви дадат нужните знания за да продължите успешно напред след края на ваканцията.
  tel. 0887986740