Минали Ваканции

Tук може да прочетете за миналите ваканции през 2010 и 2009 година.
За да разгледате снимките, кликнете ТУК!

Снимки от Ваканция Дух и Тяло 2010

Снимки от Bulgarian Fitness Retreat 2009

Art Weekend, Септември, 2010

Арт Weekend  се проведе на 4, 5 и 6 Септември в с. Емен. Наши домакини бяха комплекс Имението, които със своята всеотдайна подкрепа направиха престоя ни спокоен, удобен и вкусен!

Тридневната ваканция посвещаваме на физическата активност, контакта с природата, креативността и здравословното хранене. След вълшебния уикенд ще се върнете в града с обновена енергия, вдъхновение и нов ритъм на здравословен живот.


Ето какво казва Диана Шингарова, която ще ви представи техники на приложното изкуство:

''Не е нужно да можете да рисувате, достатъчно е да носите усмивката си и вътрешното ви чувство за красота и хармония. С малко искрица и вдъхновение, ще го превърнем в изкуство.''

За да направим творческата ви работа лесна и приятна сме подбрали материали с най-добро качество и трайност. След часовете по изкуство, ще може да вземете изработените от вас предмети и ще може да им се наслаждавате и след ваканцията.
''Декупажът вдъхва втори живот на иначе скучните предмети в дома ви и ги превръща в истински произведения на изкуството. Нашите занимания ще започнат с малко въведение в историята на това приложно декоративно изкуство. Нека думата изкуство не ви плаши. Няма да ви отегчавам с дълги лекции, а ще грабнем четките, лепилата и хартиените изрезки и ще преобразим най-различни предмети. На първото ни занимание ще направим няколко по-дребни предмети за да усвоим техниките. Ще направим магнитче за хладилник, седефени обици, ще опитаме да работим и върху стъкло и текстил. Целта е да опитаме максимално различни техники за работа, за да имате смелост след Арт Weekend да продължите да експериментирате сами и да творите в домашни условия и да изненадвате приятелите си с уникални подаръци изработени от самите вас. На второто занимание ще направим прекрасни декорирани дървени кутии.
Боите и лаковете с които ще работим са на водна основа, но веднъж изсъхнали не се перат, така че е добре да си вземете работни дрехи, или поне такива, които ако изцапаме по време на работа да не ви е жал.''
Kак минава един ваканционен ден:Арт Weekend ще започне на 4 Септември и ще приключи на 6 Септември!


Научете повече за същността на ваканцията Арт Weekend и как може да се запишете още сега!

Ваканция Дух и Тяло, Май 2010
7 дни, 21 здравословни хранения, 35 часа физическа активност, 21 часа анти стрес игри


Какво ще получите от ваканцията?

Ваканцията има както релаксиращ така и образователен характер. Откъснати от монотонното ежедневие, ще можете да се храните оптимално за да оптимизирате теглото си, ще се научите да се движите правилно за вашето тяло. Ще използвате природните условия за походи, разходки, излети, конна езда, колоездене. Лекциите на тема правилно хранене и тренировки ще ви дадат възможност да подредите ежедневното си меню и дневен двигателен режим, така че след връщането си в града да продължите здравословно да отслабвате или да поддържате оптимално за вас тегло. Игрите в група ще ви помогнат да релаксирате, а анти стрес заниманията ще ви дадат възможност да опознаете себе си и да се научите как да се справяте с ежедневните стресови ситуации от своя живот.

Koга е ваканцията?

Ваканцията започва на 22 Май, 2010 г и завършва на 29 Май, 2010 г. Тя ще продължи 7 пълни дни, които ще изпълнят почивката ви с движение и здраве и ще ви избавят от градския и работния стрес.

Къде се провежда ваканцията?

За втора поредна година наш любезен и грижовен домакин ще бъде комплекс Имението в с. Емен, Търново. Вълшебната природа, силната енергия на мястото, домашно приготвената носеща здраве и добър апетит храна и приятните хора правят това място уникално за такава ваканция.

Кой може да участва?

Ако сте навършили 18 годишна възраст и искате да подобрите здравето и двигателната си култура, прихическото си здраве и ежедневния си ритъм, то тази ваканция е за вас. Не препоръчваме ваканцията на бременни дами, за тях имаме специално изготвена ваканция.

Каква е цената на ваканцията?

Цената за целия пакет - 749 лв включва 7 нощувки, 7 целодневни здравословни, съобразени с калорийните нужди менюта, 21 часа антистрес групова терапия, 35 часа движение чрез тренировки и забавни групови игри, походи и преходи. Транспортът е за собствена сметка.

Краен срок за записване: 10 Maй. При записване се заплаща 1/2 от цената.

Местата са крайно ограничени, групата е малка и компактна, за да позволи пълноценна комуникация с преподавателите!

Подарете на вашите дух и тяло ваканцията, която заслужават!

За повече информация, пишете или ни се обадете директно, за нас ще е радост да се запознаем и да ви разкажем за ваканцията!

mindandbodyvacation@gmail.com

www.mindandbodyvacation.blogspot.com

Тел. 0887986740 Галина Толкингтън

Тел. 0888 956 382 Елза Калоянова


Сумите за участие се превеждат по сметка на:

ОПТИХЕЛТ ЕООД

Unicredit Bulbank BG43 UNCR 7000 1516 2751 66


Информация за записване:
Ако имате въпроси, може още сега да се обадите на:
Тел. 0887986740 Галина Толкингтън
Тел. 0888 956 382 Елза Калоянова
Ако желаете да направите запитване по email, може да го направите на
mindandbodyvacation@gmail.com
или може да станете членове на нашата социална мрежа във Facebook!
Цената за целия пакет - 749 лв включва 7 нощувки, 7 целодневни здравословни, съобразени с калорийните нужди менюта, 21 часа антистрес групова терапия, 35 часа движение чрез тренировки и забавни групови игри, походи и преходи. Транспортът е за собствена сметка.
Ние ще се свържем с Вас за да ви уведомим за плановете за транспорт на останалите участници, за да може да пътуваме в компактни групи, ако посоката съвпада за няколко участници.
Краен срок за записване: 10 Май. При записване се заплаща 1/2 от цената.
Местата са крайно ограничени, групата е малка и компактна, за да позволи пълноценна комуникация с преподавателите!
След записване и заплащане на сумата или 1/2 от нея, на посочения от Вас email адрес ще получите списък с необходими дрехи и вещи за ваканцията, както и медицински въпросници. Галя или Елза ще се свържат лично с Вас за да са сигурни, че имате цялата необходима информация.
Пишете или ни се обадете директно, за нас ще е радост да се запознаем и да ви разкажем за ваканцията!
Тел. 0887986740 Галина Толкингтън
Тел. 0888 956 382 Елза Калоянова
Сумите за участие се превеждат по сметка на:
ОПТИХЕЛТ ЕООД
Unicredit Bulbank BG43 UNCR 7000 1516 2751 66